Akupainanta

Jalkapohjien akupainannalla tuhansien vuosien perinteet

Monien maailman kansojen hoitoperinteisiin on kuulunut jalkapohjan reflektiopisteiden stimulointi eli akupainanta. Esimerkiksi vyöhyketerapia ja akupunktio ovat hoitomenetelmiä, joiden juuret juontavat yli 5 000 vuoden taakse.
Vyöhyketerapian mukaan ihmiskehon eri osille on jalkapohjissa tarkat reflektiopisteet, joita tietynlaisella tekniikalla hieromalla voidaan vaikuttaa kehon toimintoihin. Tätä tekniikka kutsutaan akupainannaksi. Akupainannan tuloksena syntyvälle fysiologiselle tapahtumalle on erilaisia selityksiä. Sen uskotaan muun muassa rentouttavan lihaksia, lisäävän verenkiertoa, poistavan kuona-aineita, sekä erittävän endorfiineja.

Lääkkeetöntä kivunhoitoa migreeniin ja selkävaivoihin akupainannan avulla

Kehon erilaiset kiputilat, kuten migreeni ja selkäkivut ovat tuttu ongelma ihmiskunnalle. Erilaiset kipulääkkeet ovatkin tulleet monille tutuiksi. Lääkkeiden käytön kasvaessa on kuitenkin syntynyt huolta lääkkeiden mahdollisten sivuvaikutusten takia. Näin ollen kiinnostus vaihtoehtoisia hoitomenetelmiä kohtaan on kasvanut. Yksi tunnetuimmista vaihtoehtoisista menetelmistä on vyöhyketerapia, joka perustuu ihmiskehon reflektiopisteiden stimulointiin akupainannan avulla.

Muun muassa alaselkäkipu- ja migreenipotilaiden keskuudessa on tehty länsimaissa tutkimuksia, joissa on saatu merkittäviä kipua lievittäviä tuloksia aikaiseksi juuri jalkapohjien akupainantaan perustuvan vyöhyketerapian ansiosta.

Kivun lievitys akupainannalla pohjallisen avulla

Akupainanta pohjallisten avulla

Stabilic-akupainantapohjalliset perustuvat vyöhyketerapiaan ja tarjoavat mahdollisuuden yksilölliseen akupainantahoitoon, jossa kipupotilas voi itse muokata pohjalliset omaa kipua lievittäväksi.

Stabilic-akupainantapohjalliset toimivat niihin kiinnitettävien hoitorastereiden avulla. Pohjallisten muokkaus tapahtuu siirtämällä hoitorasteria pohjallisen ohjeistettuun kipua vastaavaan reflektiokohtaan. Pohjallista tulee käyttää vähintään kolme tuntia päivässä ja vähintään viikon ajan. Tehokas hoitojakso kestää 2-3 viikkoa. Pohjalliset toimivat sekä kävellessä että jopa istuessa.

Stabilic-akupainantapohjallisten tehoa on tutkittu alaselkäkipupotilaiden testiryhmissä. Alaselkäkipupotilaista 86 % sai apua särkyihinsä ja jopa 42 % testiryhmään kuuluvista pystyi vähentämään kipulääkkeiden käyttöä.

Ehkäise kiputiloja akupainannalla

Akupainanta toimii myös ennaltaehkäisevänä hoitona. Tällöin Stabilic-akupainantapohjallisia tulisi käyttää muutaman kerran viikoittain muutaman tunnin päivässä. On hyvä muistaa, että Stabilic-akupainantapohjalliset eivät korvaa reseptilääkkeitä, eikä lääkärin määräämiä toimenpiteitä. Kipujen ehkäisemiseksi onkin ensisijaisesti tärkeää noudattaa terveellisiä elämäntapoja ja Stabilic-akupainantapohjalliset tarjoavat ensisijaisesti lääkkeettömän täydennyshoidon kivunhallinnalle. Lisätietoa vyöhyketerapiasta ja siihen pohjautuvista Stabilic-akupainantapohjallisista saa osoitteesta www.stabilic.com.

Stabilic-akupainantapohjalliset

  • Lääkkeetön ja turvallinen kivunlievitysmetodi akupainannan avulla
  • Hyödyntää vuosituhansia tunnettuja vyöhyketerapiaan pohjautuvia hoitoperiaatteita
  • Pohjallisten avulla voi saada lievitystä moneen eri kiputilaan
  • Käytön voi aloittaa asteittain, sillä hoitorastereita tulee pakkauksen mukana kolmea eri kokoa
  • Rastereita voi käyttää yhtä aikaa useammalla eri hoitoalueella
  • On helppo pitää siistinä, tuotteen voi pestä miedolla saippualiuoksella
  • Saatavilla neljässä eri koossa: S (35-37), M (38-40), L (41-43) ja XL (44-46)
  • Suomalainen keksintö, valmistus Suomessa
  • Stabilic-tuotteet