Askeltaen eroon alaselän kivuista ja migreenistä

Tiesitkö, että jalkapohjan akupainantahoidolla voit päästä eroon erilaisista kiputiloista kuten migreenistä tai alaselkäkivuista? Akupainanta rentouttaa lihaksia, lisää verenkiertoa painantakohdassa ja poistaa kuona-aineita ja lisää endorfiinien tuotantoa. Voitko kuvitella, että tällainen vyöhyketerapian kaltainen hoitomuoto on mahdollista saada nyt myös itsehoitona kiireiseen arkeen, eikä sinun tarvitse kuin astella menemään?

Kivunlievitystä kiireiselle ihmiselle

Sain testiin Stabilic-akupainantapohjalliset, jotka auttavat erilaisiin kiputiloihin ja lievittävät migreenioireita painamalla jalkapohjien akupisteitä, reflektiopisteitä. Akupainantaan perustuvaa vyöhyketerapiaa on käytetty jo tuhansien vuosien ajan, ja nyt Stabilic on tuonut tämän vanhan, tutkitusti toimivan hoitomuodon nykyajan kiireisen ihmisen saataville.

Pohjalliset ovat patentoitu itsehoitomenetelmä, ja vaikutus tapahtuu istuessa ja kävellessä. Eli istuessasi toimistossa tai kävellessäsi kaupungilla saat akupainantahoitoa, joka säännöllisesti käytettynä lievittää kiputiloja.

Miten pohjalliset toimivat käytännössä?

Pakkauksen mukana tulee tarkka kaavio jalkapohjien reflektiopisteistä, ja tämä kaavio auttaa löytämään tietyt pisteet pohjallisessa. Pohjalliseen on merkitty numeroin sekä kirjaimin se kohta, johon hoitorasteri tulee asettaa. Kiputila määrittää reflektiopisteen ja rasterin paikan.

 

Lisää Nanan kokemuksista Stabilic pohjallisista voit lukea hänen blogistaan.

 

Comments are closed.