Nainen, 47 vuotta, Vaasa

"Työskentelen toimistotehtävien parissa ja olen kärsinyt hartiaseutu- ja olkapääkivuista jo monta vuotta. Pahimmillaan olen herännyt useita kertoja yössä polttavan kivun takia. Olen yrittänyt hakea apua vaivoihin hierojalta, ja myös erilaiset särkylääkkeet ja -voiteet ovat olleet jatkuvassa käytössä. Kun kuulin Stabilic-pohjallisista työkaveriltani, kiinnostukseni heräsi heti ja halusin kokeilla terapeuttisia pohjallisia. Olen nyt käyttänyt Stabilic pohjallisia noin 1,5 kuukauden ajan joka päivä töissä. Toisinaan ne ovat kengissäni myös vapaa-ajalla. Apu tuli melkein heti! Huomasin jo neljännen käyttöpäivän aamuna, etten ollut herännyt yöllä kertaakaan kivun takia. Ja mikä tärkeintä – kipu on myös pysynyt poissa. Voin siis lämpimästi suositella Stabilic pohjallisia kaikille, jotka kärsivät erilaisista kivuista tai säryistä, ainakin minun hyvinvointi on lisääntynyt!"

Comments are closed.