Thermoskin FXT kompressiosukat auttaa jaksamaan pyörittämään polkimia.

Kuukauden retkeilyblogi: Fillaripäiväkirja

In haastattelu / by Jonna Välikangas
ma

Jaska Halttunen on aloittanut treenaamaan pyöräily kestävyyttä tulevan kesän fillariretkeä silmällä pitäen. Halttunen kertoo huomanneensa käytettyään Thermoskin FXT kompressiosukkia treenien aikana, että ne auttavat tekemään pidempiä suorituksia ja palautuminen pitkien fillari lenkkien jälkeen on nopeampaa. Nämä sukat otetaan ehdottomasti mukaan retkelle, sillä päivälenkkien pituuksien pyöriessä 150-200km  tarvitaan hyvää tukea ja apua palautumiseen.

Jaska tulee kertomaan kokemuksistaan useista tuotteista omassa blogissaan www.fillaripaivakirja.se mm. Tears again, FXT kompressiosukat sekä Footner .

Helsingistä Nuuksioon johtava Reitti 2000 voi kirvoittaa ihmisessä jännittäviä ideoita. Sen sai huomata ainakin kuukauden retkiblogimme isäntä Jaska Halttunen. 110 kilometriä pitkä pääkaupunkiseudun reitti sai nimittäin aikaan idean hieman pidemmästä fillariretkestä.

– Päätin pyöräillä yksin Suomen eteläisimmästä pisteestä pohjoisimpaan, Halttunen kertoo.

Idea ei jäänyt ajatuksen tasolle. Halttunen lähtee matkaan heinäkuun 2. päivä Hangosta ja aikoo olla reissussa kaksi viikkoa. Matkan päämäärä on tietenkin Nuorgam.

– En tunne Suomea kovinkaan hyvin. Kerran olen ajanut autolla pohjoiseen, mutta eihän siinä mitään näe. Nyt haluan tutustua matkan varrella oleviin paikkoihin paremmin, Halttunen kertoo.

Matkan suunnitelmista ja valmisteluista Halttunen kirjoittaa Fillaripäiväkirjaa Facebookissa ja osoitteessa www.fillaripaivakirja.se.

Lue lisää Klikkaamalla logoa!

kk_blogi_2016_02

Jaska Halttunen

http://www.fillaripaivakirja.se

 

Comments are closed.