Timo Salin, 44 vuotta, Vaasa

"Työskentelen kirvesmiehenä Vaasassa. Näitä töitä olen tehnyt jo vuodesta 1985 lähtien. Kuulin Stabilic Askelterapiasta tuttavaltani ja olin heti valmis kokeilemaan. Minulla on ollut kyynärpääkipua yli puolen vuoden ajan, erityisesti työpäivän jälkeen olen tuntenut eriasteista särkyä. En ole hoitanut kipuani särkylääkkeillä, koska haluan välttää lääkkeitä mahdollisimman pitkälle. Olen siis vain yrittänyt sinnitellä vaivani kanssa. Aloitin Stabilic-pohjallisten käytön työpäivien aikana eli pidin niitä jalassa 8-9 tuntia päivittäin. Aluksi kokeilin korkeimpia rastereita, mutta niiden kanssa kävely oli hiukan kivuliasta. Kun vaihdoin rasterit keskikokoisiin, pystyin liikkumaan töissä kuten normaalisti. Kahden viikon kuluttua kipu alkoi vähitellen lakata. Nyt kipu on kokonaan poissa, mikä on hienoa. Olen ollut jo kauan ilman Stabilic pohjallisia, ja kipu ei ole tullut takaisin. Jos kipua alkaa taas tuntua, otan pohjalliset ilman muuta uudelleen käyttööni."

Comments are closed.