Verkkokaupan toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Kuluttaja vastaa palautuskustannuksista.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 3 - 7 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Keskusvarastotuotteiden toimitusaika on 1-4 viikkoa.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Sabora Pharma Oy:n-verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse askelterapia@sabora.fi  tai puhelimitse
029 3700 350 (ma-pe 8-16 )

4. Sabora Pharma Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Sabora Pharma Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Sabora Pharma Oy:n -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Myymälävarastotuotteidemme toimitusaika on 3 - 7 työpäivää, missä ajassa pyrimme toimittamaan tuotteen. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Keskusvarastotuotteiden toimitusaika on 1-4 viikkoa.

2. Toimitustavat

Nouto askelterapia myymälästä, hinta 0,00 €

Nouto lähimmästä Postista / Smartpostista, hinta 6,89 €

Posti kotipaketti hinta vaihtelee tilauksen painon mukaan

Sekä muut verkkokaupassa tuotteille määritellyt toimitustavat

Yli 89,95 Euron tilauksiin 6,90 euron alennus ostoskoriin ( vastaa nouto postista toimituskuluja)

3. Maksutavat

Paypal

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Mobilepay

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tilauksen tai sen osan peruutuksessa asiakas vastaa tuotteen/tuotteiden palautuskustannuksista. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Tämän jälkeen teidän on 14 vuorokauden kuluessa lähetettävä tuote takaisin meille alla olevia palautusohjeita noudattaen. Muussa tapauksessa vastaatte palautuksen kustannuksista. Palautus tapahtuu kuluttajan vastuulla.

Noutamaton paketti käsitellään kuten tilauksen palautus ja rahojen palautuksessa vähennetään 7,95 Eur palautuskustannuksina.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen askelterapia(at)sabora.fi tai puhelimitse numeroon 029 3700 350 (ma - pe 8.00 – 16.00). Voitte myös käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta.

Pyydämme palauttamaan tuotteet Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Sabora Pharma Oy, PL 20, 03600 KARKKILA

Voit myös suorittaa palautuksen smartpost automaatin kautta seuraavasti:

-        Mene seuraavaan osoitteeseen: https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti/ ja syötä tilauksesi postin lähetystunnus  siellä olevaan kenttään saadaksesi helposti koodin, joka syötetään Smartpost automaattiin.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa. Toimituskuluja ei tarvitse myöskään maksaa mikäli vaihdatte tuotteen toiseen kokoon ja käytätte Sabora Pharma Oy:n postin asiakaspalautustunnusta.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille. Tällöin palautus tapahtuu omalla kustannuksellanne. Mikäli olette palauttaneet tuotteen asiakaspalautuksena vähennetään rahojen palautuksessa 7,95 Eur palautuskustannuksina.
  • Toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. Erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

5. Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä tuotteista saamamme suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua palautetun tuotteen vastaanotettuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  askelterapia(at)sabora.fi tai puhelimitse numeroon 029 3700 350 (ma - pe 8.00 – 16.00).

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen askelterapia(at)sabora.fi tai puhelimitse numeroon 029 3700 350 (ma - pe 8.00 - 16.00) . Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Sabora Pharma Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen mikäli tuotetta ei jostakin ennalta arvaamattomasta syystä voidakaan toimittaa ja palauttaa rahat asiakkaan tilille tai alkuperäisen maksutavan mukaisesti, Sabora Pharma Oy:n valinnan mukaan

7. Sovellettava laki

Tähän sopimukseen ja siitä johtuviin velvoitteisiin sovelletaan Suomen lakia.

 8. Yhteystiedot

Askelterapia.fi / Sabora Pharma Oy

Tammelantie 10 / PL 20

03600 Karkkila

askelterapia(at)sabora.fi

puh 029 3700 350 (ma - pe 8.00 – 16.00)