Icebug Solus W BUGrip

Icebug Solus W BUGrip

189,90

Nupukkinahkainen ja tyylikäs nastakenkä naisille.

Poista

Kuvaus

Nupukkinahkainen ja tyylikäs nastallinen talvikenkä naisille. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Näiden kenkien pinta on vahvaa nupukkinahkaa. Käyttöiän karttuessa nupukkinahka patinoituu luonnollisella tavalla ainutlaatuiseksi ja tyylikkääksi. 100-prosenttisesti aitoa nahkaa oleva pinta ei ole täysin vedenpitävä, mutta säännöllisellä hoidolla pinta säilyy vettä hylkivänä.

Kenkä on kätevä ja helppo pukea sivuvetoketjun avulla ja istuvuus on säädettävissä jokaiselle sopivaksi nauhoituksen avulla. Korkea varsi suojaa ja lämmittää jalkaa.

Pakkasella fleecevuori lämmittää jalkojasi.

Icebug-älynastakenkien BUGrip®-pohjat tekevät kävelystä turvallista ja mukavaa pitävän pohjan ansiosta. Karkeasti kuvioituun pohjaan valetut 16 hiiliteräksistä älynastaa toimivat itsenäisesti ja älykkäästi, ja ne tarjoavat pitoa peilijäältä asfaltille. Kävele vain rennosti – Icebug huolehtii pidosta.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Icebug-kenkien kokotaulukko

Tällä kokotaulukolla valitset sopivan kokoiset Icebug-kengät.

USL tarkoittaa ”US ladies” -kokoa.

Tarvikkeiden kokotaulukko

Tämä kokotaulukko auttaa Icebug-tarvikkeiden koon valitsemisessa.

Lisätiedot

Koko

36,5, 37,5, 40,5, 41,5, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42