Ale!
Betavivo purutabletti 60 tabl

Betavivo purutabletti 60 tabl

19,90 15,00

Kasvisteroleita sisältävät piparmintunmakuiset purutabletit kolesterolin alentamiseen.

Varasto loppu

Kuvaus

Piparmintunmakuinen purutabletti kolesterolin alentamiseen

Betavivo purutabletti sisältää kasvisteroleita, jotka alentavat kolesterolia tehokkaasti. Betavivon avulla saat oikean määrän kasvisteroleita päivittäin – vain 2 purutablettia päivässä riittää. 60 purutablettia = 1 kk. Kasvisteroleilla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia, eikä yhteisvaikutuksia lääkeaineiden kanssa.

Annostelu:

Ota 2 purutablettia päivässä aterian yhteydessä.

Muista myös terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ruokavalio, joka sisältää säännöllisesti kasviksia ja hedelmiä. Päiväannos sisältää kasvisteroleita 1,5 g. Korkein suositeltu päiväannos on 3 g kasvisteroleita, jota ei tule ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Tuote on tarkoitettu vain henkilöille, jotka haluavat alentaa veren kolesterolitasoa. Keskustele tuotteen käytöstä lääkärisi kanssa, jos sinulla on kolesterolilääkitys. Kasvisteroleita ei suositella raskaana oleville, imettäville tai alle 5-vuotiaille. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat:

Kasvisterolit (50 %), makeutusaine (ksylitoli), mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo, omenahappo, aromi (piparminttu), piidioksidi, magnesiumstearaatti, makeutusaine (stevioliglykosidit).