Blephacura

Blephacura

19,90

Liposomiliuos silmäluomen reunojen puhdistamiseen

Kuvaus

Blephacura

Lievittää tulehdusta ja edistää luonnollista paranemisprosessia.

Hoitavaa puhdistusta

Blephacuran sisältämät fosfolipidit lieventävät tulehdusta ja jopa kipua, joka aiheutuu tulehtuneista silmäluomen reunoista. Tämä ominaisuus erottaa Blephacuran esimerkiksi keitetystä vedestä ja silmäboorivedestä, joita käytetään perinteisesti silmän puhdistamiseen. Blephacura myös elvyttää Meibomin rauhasten toimintaa. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu Blephacuran käytön vähentävän merkittävästi silmäluomenreunan tulehdusta. 

Säännöllinen puhdistaminen auttaa

Päivittäinen silmäluomenreunojen puhdistaminen on tärkein osa kroonisen luomenreunan tulehduksen hoitamisessa. Kroonista silmäluomenreunan tulehdusta sairastavan on hyvä tunnistaa tulehduksen pahenemisvaihe ja hoidon ylläpitovaihe. Pahenemisvaiheessa luomet ja niiden reunat puhdistetaan Blephacura-liposomisuspensiolla kerran päivässä ja ylläpitohoidoksi suositellaan silmien puhdistusta aamuisin vähintään 2 kertaa viikossa puolen vuoden ajan.

Puhdistusohje

  1. Lämmitä silmäluomia esimerkiksi lämpimässä vedessä kostutetulla froteepyyhkeellä
  2. tai lämpimällä geelimaskilla.
  3. Kostuta vanutyyny Blephacura-liuokseen.
  4. Hiero silmäluomia kevyesti vanutyynyllä yläluomi ylhäältä alas ja alaluomi alhaalta ylös luomen reunaan asti, jotta pitkänomaiset Meibomin rauhaset tyhjenisivät eritteestä.
  5. Pyyhi varovasti kaikki karstat pois myös luomenreunoilta.

Tutustu Blephacura-pakkausselosteeseen ennen käyttöä.

Linkki: Lataa tehohoito-ohje tästä (pdf)(placeholder)