Thermoskin Open Knee Wrap Stabiliser polvituki

Thermoskin Open Knee Wrap Stabiliser polvituki

30,00

Thermoskin stabiloiva avoin polvituki on helposti puettava ja miellyttävä pitää. Siinä on hyvä sivuttaistuki ja lumpioaukko. Säätönauhojen avulla tuki istuu hyvin.

Poista

Kuvaus

Thermoskin stabiloiva avoin polvituki on helposti puettava ja miellyttävä pitää. Siinä on hyvä sivuttaistuki ja lumpioaukko. Säätönauhojen avulla tuki istuu hyvin. Tuesta on saatavilla myös isoja kokoja.

Thermoskin lämpötuet on tarkoitettu lihasten, jänteiden ja nivelsiteiden vammoille. Sarja yhdistää kompression ja tuen hyödyntäen samalla kehon itse tuottamaa lämpöä urheiluvammojen, niveltulehdusten ja rasitusvammojen hoidossa sekä kivunlievityksessä.

Thermoskin lämpötuen sisävuori on valmistettu lämmittävästä Trioxon®-materiaalista. Materiaalin heijastama lämpö parantaa verenkiertoa ja vähentää kipua sekä nopeuttaa parantumista. Trioxon®-materiaalin 3-kerroksinenrakenne antaa ihon hengittää, poistaa kosteutta ja on iholle miellyttävä pitkäaikaisessakin käytössä.

Käyttöohje

Käytä tukea vasta, kun akuutti ensiapu on annettu. Aloita lämpötukien käyttö 48 tuntia vammautumisen jälkeen.

Pue tuki suoraan ihoa vasten, älä käytä tukien alla mitään iholle levitettäviä perusvoiteita, lääkevoiteita tai kosmetiikkaa. Riisu tuki ennen peseytymistä. Keskeytä tuen käyttö, jos iholla esiintyy ärsytystä tai ihottumaa. Jos kipu jatkuu, ota yhteys lääkäriin tai fysioterapeuttiin.

Tuen tulee olla napakka ja mukava käyttää. On tärkeää valita oikea koko mittaamalla tarkasti jalan ympärys koukistetun polven alta.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Koko

3XL, 4XL, 5XL, XS, S, M, L, XL, XXL