Lena

Lena

69,90

LENA kenkien pehmeä sisäpohja tukee jalan kaarta ja iskuvaimennettu kanta pehmentää askelia.

Poista

Kuvaus

LENA

Korkeakorkoisten kenkien käyttö töissä ei enää tarkoita tinkimistä mukavuudesta tai turvallisuudesta! Suecos LENA kenkien pehmeä sisäpohja tukee jalan kaarta ja iskuvaimennettu kanta pehmentää askelia.

SRC-luokitettu liukumaton kumipohja antaa turvaa joka askeleella.

Mikrokuitukengissä käytetty tekninen kangas on vedenpitävyytensä lisäksi myös paljon muuta. Se on hengittävää ja kosteutta poistavaa. Mikrokuitukangas jäljittelee ihon ominaisuuksia ja on tämän lisäksi antibakteerinen, kevyt, ympäristöystävällinen ja hyvin resistanssi, suojaten jopa kemikaaleilta.

Kengän sisäpohjallinen on valmistettu EVA-materiaalista, joka varmistaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja käyttömukavuuden. Kengät ovat myös hygieeniset antibakteeristen ja antifungaalisten ominaisuuksiensa ansiosta. Kengän pohja on valmistettu ainutlaatuisesta ultrakevyen ja liukumattoman EVA-materiaalin ja kumin yhdistelmästä. Koron korkeus on 5cm.

Anatomisen muotoilunsa ansiosta kengät istuvat jalkaan täydellisesti tehden niistä 24/7 kengät. Ne ovat erinomainen valinta kaikille, myös työn ulkopuolelle. Kengät on suunniteltu henkilöille, jotka viettävät suurimman osan päivästä jaloillaan, ihmisille, jotka joka päivä kävelevät kuntoillakseen tai heille, jotka vain haluavat mukavat kengät.

Lataa tuote-esite klikkaamalla PDF logoa!

pdf-icon-copy-minOden_sectors Nordic - logos

Lisätiedot

Paino 3 kg
Koko

48, 49, 50, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47