Nova

Nova

64,90

NOVA mikrokuitukengät on tarkoitettu erityisesti mukavia ja terveellisiä jalkineita kaipaaville naisille

Poista

Kuvaus

NOVA

NOVA mikrokuitukengät on tarkoitettu erityisesti mukavia ja terveellisiä jalkineita kaipaaville naisille. Kenkä pitää sisällään Health Tech™ System -tekniikan, jossa yhdistyy ergonominen muotoilu huippuluokan materiaaleihin.

SRC-luokitettu liukumaton kumipohja antaa turvaa joka askeleella.

Mikrokuitukengissä käytetty tekninen kangas on vedenpitävyytensä lisäksi myös paljon muuta. Se on hengittävää ja kosteutta poistavaa. Mikrokuitukangas jäljittelee ihon ominaisuuksia ja on tämän lisäksi antibakteerinen, kevyt, ympäristöystävällinen ja hyvin resistanssi, suojaten jopa kemikaaleilta.

Kengän sisäpohjallinen on valmistettu EVA-materiaalista, joka varmistaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja käyttömukavuuden. Kengät ovat myös hygieeniset antibakteeristen ja antifungaalisten ominaisuuksiensa ansiosta. Kengän pohja on valmistettu ainutlaatuisesta ultrakevyen ja liukumattoman EVA-materiaalin ja kumin yhdistelmästä.

Anatomisen muotoilunsa ansiosta kengät istuvat jalkaan täydellisesti tehden niistä 24/7 kengät. Ne ovat erinomainen valinta kaikille, myös työn ulkopuolelle. Kengät on suunniteltu henkilöille, jotka viettävät suurimman osan päivästä jaloillaan, ihmisille, jotka joka päivä kävelevät kuntoillakseen tai heille, jotka vain haluavat mukavat kengät.

Lataa tuote-esite klikkaamalla PDF logoa!

pdf-icon-copy-minOden_sectors Nordic - logos

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

48, 49, 50, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47