Icebug DTS3 M BUGrip GTX

Icebug DTS3 M BUGrip GTX

189,90

Vedenpitävä nastalenkkari hyvällä vaimennuksella.

Poista

Kuvaus

Tuotekuvaus

Vedenpitävä ja hyvin vaimentava miesten nastalenkkari, jossa on tilava lesti. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pinta on hyvin hengittävää ja kevyttä polyesterista verkkokangasta. Saumaton TPU suojaa kantapään ja kärjen alueita.

Jalkaholvin kiertojäykiste ja välipohjan täysvaimennus tekevät näistä nastallisista juoksukengistä erinomaisen lievästi ylipronatoivalle ja neutraalisti askeltavalle juoksijalle.

Kenkä on vedenpitävä GORE-TEX® Extended Comfort -rakenteen ansiosta, mikä pitää jalkasi kuivina.

Icebug-nastakenkien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan joka askeleella. Sinä voit juosta vapaasti rennolla ja luonnollisella askeleella. Näiden kenkien pohjissa on 19 hiiliteräksistä nastaa valettuna karkeasti kuvioituun kumipohjaan. Yhdessä ne muodostavat pitävän yhdistelmän, jolla askel ei lipsu. BUGrip®-pohja huolehtii pidosta – sinä voit nauttia menosta kaikissa olosuhteissa.

Huom. Suosittelemme valitsemaan tästä mallista yhden numeron suuremman kengän kuin tavallisesti

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Icebug-kenkien kokotaulukko

Tällä kokotaulukolla valitset sopivan kokoiset Icebug-kengät.

USL tarkoittaa ”US ladies” -kokoa.

Tarvikkeiden kokotaulukko

Tämä kokotaulukko auttaa Icebug-tarvikkeiden koon valitsemisessa.

Lisätiedot

Koko

41,5, 42-45, 42,5, 45,5, 46,5, 41, 42, 43, 44, 45, 46